Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


prob

Sulirádió

A Bárkányi Sulirádió 2016 novemberében kezdte meg működését az iskola falain belül vezetésemmel. A hét három napján jelentkezünk. Hétfőn, szerdán és pénteken a tizenöt perces tízórai szünetben. A tavalyi tanévben a nyolcadikos lányokkal, Fodor Barbarával és Gazsi Viviennel kezdtük meg tevékenységünket. Az idén szeptembertől a 9. évfolyam tanulói közül Szenográdi Judit, Antal Eszter, Gazsi Vivien és Báránkó Balázs hangja csendül fel a Bárkányi hangszóróiból. Technikai segítséget pedig Lazsán Dávid biztosít számunkra.

suliradio_2016.jpg

A Sulirádió célja, iskolánk, illetve városunk programjainak tájékoztatása, ajánlása, diákjaink, pedagógusaink számára. Ezen kívül pedig az aktuális ünnepekre is megemlékezünk. Számon tartjuk a jeles napokat, melyek mindig érdekességként színesítik műsorunkat.

Tematikus heteinket is nagy szeretettel fogadják diákjaink, mint pl.: a retró, filmzenék, a ballagó, búcsúzó diákjaink hete.

Minden hónapban játékot is hirdetünk, amit igyekszünk az adott ünnepkörhöz kapcsolni. Tanulóink ezt nagyon szeretik, mert minden diák, kicsi és nagy, egyaránt részt vehet benne. A játék díjazásának anyagi hátterét a diákönkormányzat biztosítja számunkra.

Gyakran hívunk vendégeket is a stúdióba, és a riportok által még érdekesebbé és izgalmasabbá tesszük műsorunkat. A kicsikről sem feledkezünk meg. Gyakorta válnak aktív részeseivé adásainknak, verseikkel, énekükkel. Fontosnak tartjuk, hogy a Sulirádió Mindenkihez szóljon, Mindenkié legyen!

Nagy örömünkre nemcsak a hangszórókon keresztül van lehetőségünk a tájékoztatásra, hanem az információs falunkon is, ami iskolánk folyosóját is színesíti. Ezenkívül az előző tanév végén létrehoztuk facebookos oldalunkat is, melyet szintén a Sulirádió működtet és így híreink már nem csak a tanulókhoz és pedagógusokhoz jutnak el, hanem a szülőkhöz, nagyszülőkhöz is.

Zenei kínálatunkat a tanulók kívánságai alapján igyekszünk összeállítani.

Csapatunk kreatív és összetartó, adásaink mindig vidám hangulatban telnek. Számtalan ötletünk van még a sulirádió tartalmának bővítésére, melyet a jövőben szeretnénk megvalósítani.

Gazsiné Oláh Anita